primaria

Str. Pietii nr. 1, 507085

Telefoane de contact: 0268/367221, 0268/367523

Fax.: 0268/367144


Primaria comunei Harman organizeaza in data de 14.02.2020, incepand cu ora 10,00 la sediul institutiei in Sala de sedinte a Consiliului Local Harman, dezbaterea publica a Proiectului bugetului local pe anul 2020. La dezbatere sunt invitate sa participe persoanele interesate, asociatii de afaceri si alte asociatii legal constituite care doresc sa faca propuneri, sa exprime sugestii sau opinii cu privire la proiectul mai sus amintit. Proiectul de buget intocmit pe baza situatiei veniturilor proprii si a sumelor repartizate de catre DGRFP Brasov, a fost facut public prin afisare la sediul institutiei si pe pagina de internet aici.


ANUNT

Fii eroul comunitătii noastre!

Ieşi din zona de confort, implică-te şi fii un salvator! Un vecin va avea nevoie de tine! Fii eroul lui! Dă exemplu de civism şi inspiră-i şi pe alţii să o facă! Şi tu poţi fi în echipa de voluntari în situaţii de urgenţă. Dacă ai între 18 şi 65 de ani, dacă locuieşti în Hărman sau în Podu Oltului, dacă vrei şi poţi, vino la Primăria Hărman din strada Pieţii nr.1 şi înscrie-te în Serviciul Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU).


ANUNT

Primaria comunei Harman aduce la cunostinta contribuabililor persoane fizice si juridice, cu sume restante la 31.12.2018 ca pot beneficia de anularea accesoriilor aferente obligatiilor principale restante la 31.12.2018 in conditiile  prevederilor OG nr. 6/31.07.2019 privind instituirea unor  facilitati fiscale, precum  si HCL nr. 77 / 31.10.2019 privind aprobarea  de anulare a accesoriilor in cazul obligatiilor bugetare restante la 31.12.2018 datorate bugetului local al comunei Harman si aprobarea procedurii de anulare a accesoriilor afrente obligatiilor bugetare principale restante la data de 31.12.2018 inclusiv, datorate bugetului local de catre contribuabili de pe raza administrativ teritorială a comunei Harman.

Conditia obligatorie de anulare a accesoriilor este achitarea integrala a tuturor obligatiilor principale pana la 15 decembrie 2019. Pentru a beneficia, aveti nevoie de  cerere de intentie – formular tipizat care  poate fi depusa la sediul institutiei.

Persoane de contact:

  • Ciumarnean Estera Elena – persoane fizice;
  • Banciu Dana Mihaela – persoane juridice

ANUNT

 Ca urmare a prevederilor Ordinului comun al MFP si MDRAP nr. 1938 / 4735 / 2018 pentru aprobarea Procedurii de acordare a asistentei realizate de organul fiscal local in colaborare cu organul fiscal central, in vederea completarii si /sau depunerii si transmiterii declaratiei unice privind impunerea veniturilor persoanelor fizice, Primaria comunei Harman in colaborare cu structurile ANAF acorda asistenta in vederea completarii si/sau transmiterii declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice care au domiciliul fiscal in localitatea Harman, potrivit prevederilor Legii nr. 227 / 2015 privind Codul Fiscal cu modificarile si completarile ulterioare. 

Persoanele desemnate de Primaria comunei Harman sunt:

  1. CIUMARNEAN ESTERA
  2. CONSTANTINA CRISTINA

Date de contact:

No documents found


Cautare
Curs Valutar
Click pentru cursul valutar...
Vremea
Click pentru vreme...
Autentificare
Utilizator:
Parola:
Protectia datelor
Pentru informaţii detaliate referitoare la prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să accesați această secțiune
 
Disclaimer
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 
Copyright © 2006-2012 SOBIS Solutions. Powered by SOBIS Portal.